Horno el Campanero en Alberic

"Pastelerias Alberic"

Horno

Horno
Forn el Campanero de Alberic triunfa en el XIII Concurso a la calidad de Panquemados, Tortas de Pasas y Nueces, Monas de Pascuas 2016 en Valencia

2º PREMIO MODALIDAD PANQUEMADO DE ALBERIC

2º PREMIO MODALIDAD PANQUEMADO

1º PREMIO MODALIDAD MONAS ARTISTICAS DE MASAEl 19 d’abril de 1970, Vicent Puig, fill i germà de forners, junt a la seua esposa, Pilar Torres, obriren a Alberic un forn de pa, Forn “El Campanero”. Amb il•lusió i esforç, aconseguien cada dia obrir les seues instal•lacions, oferint als seus clients tot tipus de productes artesans.

El relleu generacional arriba a tots, i ara, el fill dels primers propietaris, Fernando, junt a la seua esposa, Suni, son els encarregats de dur aquest negoci familiar endavant.

Quasi quaranta anys fent productes tradicionals, de forma artesana, com els seus avantpassats ensenyaren al seu pare, i este ha transmès les tècniques i el bon fer de cada una de les fórmules, i junt a noves pràctiques, que fan que tinguen una gran varietat de productes. Des del pa tradicional de cada dia, passant per meravellosos pastissos salats i com no, exquisits dolços, i el que no podria faltar, el tradicional Panquemado o Mona d’Alberic, junt a les varietats de les seues Coques d’Anous i Panses, les d’Anous, Panses i Cabell d’Àngel i les d’Anous i Xocolate, que s’elaboren tradicionalment durant tot l’any, i els dolços típics de cada època de l’any.

Queden convidats per tant a passar per les instal•lacions del Forn “El Campanero” d’Alberic, quan vostès vulgueu i provar els nostres productes.

---------------------------------------------------------------------------------------

El 19 de abril de 1970, Vicente Puig, hijo y hermano de panaderos, junto a su esposa Pilar Torres, abrían en Alberic un Horno – Panadería, el Horno “El Campanero”. Con ilusión y esfuerzo, consiguieron cada día abrir sus puertas, ofreciendo a sus clientes todo tipo de productos artesanos.

El relevo generacional llega a todos, y ahora, el hijo de los primeros propietarios, Fernando, junto a su esposa Suni, son los encargados de llevar este negocio familiar adelante.

Casi cuarenta años fabricando productos tradicionales, de manera artesana, como los antepasados le enseñaron a su padre, y este ha transmitido estas técnicas y el buen hacer de cada una de las fórmulas, i junto a nuevas prácticas, hace que tengan una gran variedad de productos. Desde el pan tradicional de cada día, pasando por maravillosos pasteles salados y como no, exquisitos dulces, y el que no podía faltar, el tradicional Panquemado o Mona de Alberic, junto con las variedades de la Torta de Nueces y Pasas, la de Nueces, Pasas y Cabello de Ángel, y las de Nueces y Chocolate, que se elaboran tradicionalmente durante todo el año, i los dulces típicos de cada época del año.

Quedan por tanto, invitados a pasar por las instalaciones del Horno – Panadería “El Campanero” de Alberic, cuando ustedes quieran, y probar nuestra variedad de productos.

Panaderias Alberic, FORN, PANADERIA, HORNO, PASTELERIA ALBERIC, CAMPANERO, PANQUEMADO, MONA, panquemados alberic
Panaderias Alberic, FORN PANADERIA, HORNO PASTELERIA ALBERIC, PANQUEMADO MONA, panquemados alberic
Horno: C/ Antonio Lloret, 21
46260  Alberic (Valencia)

Tfno.: 96 244 05 26 - // 660 87 26 53
¡Insertar Horno el Campanero en Alberic como PDI en tu navegador!